top of page
Buscar
  • Foto del escritortramateatre

Què és el LOLA?

Entenem el Festival de teatre LOLA com un espai per a la creació en el marc del panorama teatral català; un moment de coincidència on el públic i els creadors poden compartir experiències, aventures…, un lloc de debat i reflexió per a joves i adults, un punt de confluència on les complicitats, l'enginy, l'esforç, el voluntarisme i la professió es troben i dialogen.


Gràcies a la complicitat amb entitats locals –Escola Municipal de Música i Dansa, Institut El Cairat, Batxillerat Artístic de l'Institut El Castell, Amics de Can Serrat del Bruc, Biblioteca l'Ateneu d'Esparreguera, El Garitu, Casal Popular les Canyes, Veïns de l'Avinguda de Francesc Macià…– dins el LOLA podrem fer diferents activitats per portar-lo més enllà de l'escena i permetre al públic sentir-se més participatiu.


Fer-nos visibles, però, no vol dir ser invasius. Per això la nostra publicitat procurarà no embrutar l'espai urbà. També farem més ús de les xarxes socials i, si convé, us ho vindrem a dir a cau d'orella. Comptem amb vosaltres perquè formeu part d'aquesta aventura per assolir els objectius: donar suport als joves creadors i la nova dramatúrgia, reivindicar la cultura i portar teatre professional a un poble que l'estima i el valora.


Vols conéixer la programació del LOLA: www.lolafestival.cat




46 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page