ÀRIES DE RESERVAT

Marc Rosich / Elena Martinell

13OCT— PATRONAT 19:00

(Patronat Parroquial, c/ Tomàs Cabeza, 2. Esparreguera)

música i humor

Una soprano coloratura i la seva pianista, eterna companya de penes, han estat contractades per a un concert privat molt especial de cap d'any. Uns clients de posició força acomodada han llogat el reservat d'un luxós hotel de platja. Gent de gustos peculiars i força cars, volen rebre el nou any amb una celebració amb música fina en directe, però sense cap testimoni de tot el que passi dins el reservat. És per això que soprano i pianista es veuen forçades a tocar amb els ulls embenats el típic repertori dels concerts de cap d'any: des d'opereta en alemany i arranjaments vocals de valsos vienesos, fins a l'ensopida i irremeiable marxa Radetzky. Després de les dotze campanades, però, el guirigall de la festa s'atura de cop. Quan la soprano i la pianista es treuen la bena dels ulls…

Àries de reservat és un concert teatralitzat on impera el joc i la ironia. L'alegria efervescent encomanadissa dels valsos vienesos contrasta amb el paisatge devastador, i és així com en l'espectacle s'obren les portes al més inesperat i grotesc.

Dramatúrgia i direcció Marc Rosich. Intèrprets Elena Martinell (soprano coloratura) i Glòria Garcés (pianista). Espai escènic i vestuari Joana Martí. Coreografies i moviment Roberto G Alonso. Arranjaments musicals Glòria Garcés. Disseny de llums Àngel Puertas. Producció Elena Martinell i Glòria Garcés.

ACTIVITAT PARAL·LELA

An acabar l'obra tindrà lloc un DEBAT POST-FUNCIÓ amb les artistes. Amb la participació d'alumnes de l'aula de cant de  l'Escola Municipal de Música i Dansa i alumnes del Batxillerat d'arts escèniques de l'Institut El Castell

* Resistència

   imaginació

Amb un repertori que inclou famosos hits d'opereta  alemanya, des dels esllanguits valsos vienesos fins al cabaret jazzístic berlinès i també curioses perles no tan conegudes.

© 2019 TRAMATEATRE. Creado con Wix.com
 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now