ELS ESPIGOLADORS I L'ESPIGOLADORA

Agnès Varda 

11OCT— TEATRET 20:00

(Teatret av. Francesc Macià, 66. Esparreguera)

Els espigoladors i  l'espigoladora (2000) Recorrent França, Agnès Varda s’ha trobat amb espigoladors, recol·lectors, gent que busca entre les escombraries. Per necessitat, o per pur atzar, aquestes gents recullen els objectes rebutjats per uns altres. El seu món és sorprenent. I la directora, a la seva manera, és també una espècie d’espigoladora que selecciona i recull imatges aquí i allà. Premiada al millor documental per l'Associació de Crítics de Los Angeles (2001); pel Cercle de Crítics de New York (2001); i als Premis del Cine Europeu (2000). 

Amb col·laboració amb l'Associació d'Espigoladors de Catalunya, Amics de Can Serrat - El Bruc i el Casal les Canyes d'Esparreguera.

ACTIVITAT PARAL·LELA

En acabar la pel·lícula hi haurà un tast de tapes espigolades mentre parlarem amb algú coneixedor del tema. Informeu-vos a www.espigoladors.cat

* Resistència

   i reflexió

Espigolar: Collir (les espigues que han restat en un camp després de la sega). Collir (els fruits que han quedat en el camp després de la collita general). Arreplegar (allò que un altre ha deixat). Arreplegar d'ací i d'allà. 

© 2019 TRAMATEATRE. Creado con Wix.com
 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now