VA COM VA

Sandra Monfort / Anna Berenguer / Marina Mulet

(Patronat Parroquial, c/ Tomàs Cabeza, 2. Esparreguera)

27OCT— PATRONAT 19:00

Una història que es desenvolupa a través de l’estreta relació entre una àvia i la seva néta, Una experiència vivencial que proposa l’assumpció d‘un llegat que avui, més que mai, ens cal cuidar i, encara més, vindicar enmig d‘un món que camina aliè als ritmes de la terra que ens va veure nàixer.

Va com va és un viatge a cavall de dues generacions allunyades en el temps però íntimament unides emocionalment, que posa sobre la taula la pèrdua d’un model civilitzatori, que podem anomenar tradicional, establert a dins un marc espacial i temporal dominat per la vida comunitària (ruralitat, cultura popular...) i que es reflecteix en elements tan diversos com el menjar, el sexe o el vincle amb la terra.

Creació col·lectiva de Sandra Monfort, Anna Berenguer i Marina Mulet Direcció David Maqueda Intèrprets Marina Mulet i Anna Berenguer Guitarrista i cantant Sandra Monfort Escenografia Joan Fortuny

* Resistència

   i memòria

Textos propis juntament amb una selecció de poemes de Vicent Andrés Estellés i  cançons, dites i contaralles tradicionals... com Ovidi Montllor o Pep Gimeno “Botifarra”.

© 2019 TRAMATEATRE. Creado con Wix.com
 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now