top of page

Preparant el festival LOLA 2020

Malgrat la situació actual, això hauria de canviar, esperem que sí, volem trobar-nos tots plegats perquè puguem gaudir de la programació que hem preparat, tant dels espectacles que vénen de fora com de la producció de Tramateatre, «Persèfone» de Iannis Ritsos, dirigida per Gerard Bidegain. Així també estem preparant una sèrie d'activitats per les quals us demanarem la vostra col·laboració. Per nosaltres no hi ha res més important que l'espectador, comptem amb tots vosaltres. Volem veure'ns al teatre!


Qui fa el festival

Tramateatre organitza, des de l'any 2003, el festival de teatre d'Esparreguera, que porta el nom de l’enyorada actriu Lola Lizaran Merlos (1931-2003). Al llarg d'aquests 17 anys hem comptat amb la col·laboració de diverses persones i entitats esparreguerines i, fins i tot, de pobles veïns com Olesa, Abrera, Sant Esteve Sesrovires, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Molins de Rei i El Bruc.

Però el festival no seria possible si no fos per la col·loració desinterasada de moltíssimes persones que cedeixen el seu temps, la seva generositat i la seva professionalitat per amistat o perquè creuen en el projecte. Unes organitzen, dissenyen, pinten, il·luminen, cusen, planxen, estudien papers, passen hores assajant, fan de tècnics… les altres cedeixen generosament material, espais, robes… o bé ens ajuden patrocinant espectacles, comunicació, càterings… i sobretot el gruix més gran de col·laboradores el tenim entre les espectadores, les més fidels, les que col·laboren de tant en tant, les que ho fan puntualment… totes sou terriblement imprescindibles, grans i petites, sense vosaltres no hi hauria teatre.

A totes gràcies per ser-hi sempre!

6 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page