top of page

QUI FA EL LOLA 2023 ——

_teatretb_n.jpg

Tramateatre organitza, des de l'any 2003, el Festival de teatre LOLA d'Esparreguera, que porta el nom de l’enyorada actriu i amiga Lola Lizaran Merlos (1931-2003). Al llarg d'aquestes vint edicions hem comptat amb la col·laboració de diverses persones i entitats esparreguerines.

Entenem el Festival LOLA com un espai per a la creació en el marc del panorama teatral català professional; un moment de coincidència on el públic i els creadors poden compartir experiències; un lloc de residència per a les companyies, un lloc de debat i reflexió per a joves i adults; un punt de confluència on les complicitats, l'enginy, l'esforç, el voluntarisme i la professió es troben i dialoguen. 

Gràcies a la complicitat amb entitats locals tenim la possibilitat d'organitzar diferents activitats paral·leles per portar el Festival LOLA més enllà de l'escena i fer-ne partícip a l'espectador.

Comptem amb vosaltres, perquè formeu part d'aquesta aventura, per assolir els objectius: donar suport als joves creadors i la nova dramatúrgia, reivindicar la cultura i portar teatre professional al poble que l'estima i el valora. El festival, però, no seria possible si no fos per la col·laboració desinteressada de moltíssimes persones que cedeixen el seu temps, la seva generositat i professionalitat per amistat o perquè creuen en el projecte.

El gruix més gran de persones col·laboradores el tenim entre les espectadores. Totes sou terriblement imprescindibles, grans i petites, sense vosaltres no hi hauria teatre.

QUI FA EL LOLA 2023 ——

 

Direcció artística del festival Gerard Bidegain i Figuerola

Producció executiva Tdgproduccions, Carme Paltor

Equip tècnic Trackdigimèdia, Carles Reynés, Gerard Martínez, Rafa Haro

Comunicació i fotografia Xenia Domínguez

Cartell Oriol Malet

Publicitat Tdgproduccions

Administració Antoni Puig, Carme Sánchez, Alba Hinojosa

 

AMB LA COL·LABORACIÓ DE ——

 

Petjades de colors

Ins El Castell

Ins El Cairat

Escola Cooperativa El Puig

Espavila

Biblioteca L'Ateneu

Ràdio Esparreguera

Entre Caixes d’Icat

Línia Nord

La Bústia

Surt de casa

 

I EL SUPORT DE ——

 

Generalitat de Catalunya

Departament de Cultura

I, sobretot, d'espectadores i espectadors del Festival LOLA. A totes, moltes gràcies!

bottom of page