top of page

No ens rendim ——

Cada tardor des del 2003 oferim a Esparreguera una programació de teatre professional de qualitat, apostant per la nova dramatúrgia, les joves companyies i l’ofici teatral que tan estimava i va llaurar la Lola Lizaran Merlos.

Enguany, amb la commemoració dels vint anys de la seva mort, i amb el seu record i herència, us volem animar a venir al Teatret d’Esparreguera, una petita sala de teatre de proximitat que va ser apadrinada l’any 2000 per la pròpia Lola i el també enyorat actor local Quimet Puig.

La nostra gran força són tots els professionals, col·laboradors i aficionats locals que han cregut i creuen en la importància d’aquest projecte per a Esparreguera, la comarca i la cultura de país i el recolzament del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que ens acompanya en aquest camí. Però la garantia de l’èxit i pervivència d’aquest festival l’ha signada sempre el seu fidel públic. És gràcies a vosaltres, a la vostra il·lusió i esperit crític, que Tramateatre s’arromanga cada any per obrir novament el teló del LOLA.

Us presentem una programació eclèctica, tota concentrada al Teatret, protagonitzada per professionals d’ample espectre i trajectòria: des de referents de l’escena i la dramatúrgia catalana fins a joves intèrprets que arrenquen ara les seves carreres. Perquè el LOLA és això: una casa per a tothom, un punt de trobada, el taller de l’artesà del teatre, la llar dels qui estan enamorats del teatre sigui a l’escenari, a la cabina tècnica o al pati de butaques. Perquè el teatre és un joc al que hem de jugar tots per aprendre, gaudir i ser una mica més lliures.

Aquesta tardor, com ja és tradició, trobem-nos

al LOLA! Molta merda!

Gerard Bidegain i Figuerola, direcció artística

2CARTELOLA23.jpg

Què vam fer el 2022? (20a edició)

Què vam fer el 2021? (19a edició)

Què vam fer el 2020(18a edició)

Què vam fer el 2019? (17a edició)