top of page

No ens rendim ——

Cada tardor des del 2003 oferim a Esparreguera una programació de teatre professional de qualitat, apostant per la nova dramatúrgia, les joves companyies i l’ofici teatral que tan estimava i va llaurar la Lola Lizaran Merlos.

Enguany, amb la commemoració dels vint anys de la seva mort, i amb el seu record i herència, us volem animar a venir al Teatret d’Esparreguera, una petita sala de teatre de proximitat que va ser apadrinada l’any 2000 per la pròpia Lola i el també enyorat actor local Quimet Puig.

La nostra gran força són tots els professionals, col·laboradors i aficionats locals que han cregut i creuen en la importància d’aquest projecte per a Esparreguera, la comarca i la cultura de país i el recolzament del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que ens acompanya en aquest camí. Però la garantia de l’èxit i pervivència d’aquest festival l’ha signada sempre el seu fidel públic. És gràcies a vosaltres, a la vostra il·lusió i esperit crític, que Tramateatre s’arromanga cada any per obrir novament el teló del LOLA.

Us presentem una programació eclèctica, tota concentrada al Teatret, protagonitzada per professionals d’ample espectre i trajectòria: des de referents de l’escena i la dramatúrgia catalana fins a joves intèrprets que arrenquen ara les seves carreres. Perquè el LOLA és això: una casa per a tothom, un punt de trobada, el taller de l’artesà del teatre, la llar dels qui estan enamorats del teatre sigui a l’escenari, a la cabina tècnica o al pati de butaques. Perquè el teatre és un joc al que hem de jugar tots per aprendre, gaudir i ser una mica més lliures.

Aquesta tardor, com ja és tradició, trobem-nos

al LOLA! Molta merda!

Gerard Bidegain i Figuerola, direcció artística

2CARTELOLA23.jpg

Què vam fer el 2022? (20a edició)

Què vam fer el 2021? (19a edició)

Què vam fer el 2020(18a edició)

Què vam fer el 2019? (17a edició)

bottom of page