top of page

Tramateatre presenta «No parlis amb estranys», d'Helena Tornero, al Patronat

Just un any després de començar els assajos, Tramateatre podrà finalment estrenar un projecte, que per les seves dimensions, semblava complicat. Les complicacions, però han estat finalment externes al projecte i derivades de la pandèmia.


Els dies 26.27.28 de febrer de 2021, es faran tres representacions de "No parlis amb estranys", un text d'Helena Tornero dirigit per Carme Paltor i interpretat per la companyia esparreguerina Tramateatre al Patronat Parroquial.


Fragments de memòria

De vegades resulta que quan parlem del nostre passat més recent ens adonem que, en realitat, estem parlant del nostre present. De coses que ens estan passant ara mateix. De ferides que encara estan obertes, d'històries que encara estan per tancar. A "No parlis amb estranys", Helena Tornero ens descobreix que hi ha moltes històries que aconsegueixen traspassar el garbuix del temps i que s'instal·len, obstinades, en la nostra vida. Traumes que es transmeten de generació en generació. Ferides mal tancades, tapades de mala manera perquè no es vegin, que demanen ser obertes per poder cicatritzar de manera definitiva. No parlis amb estranys són un seguit de relats trencats, aparentment inconnexos. Peces d'un mosaic en el qual també hi som nosaltres. Històries que obren preguntes formulades des d'un passat recent que busquen la resposta en els nostres dies.


Del llibre «No parlis amb estranys» d'Helena Tornero, de la Col·lecció «Textos a part» d'Arola Editors.


Intèrprets

Marta Belmonte, Rut Canals, Marc Carcasona, Miquel Castellanos, Antonio Cortijo, Anna Fusté, Maria González, Anna Junyent, Bernat Martínez, Miguel Ortiz, Eric Rangel, Esther Segura, Judit Tàssies i Roger Vilà.

_______________________ Direcció escènica: Carme Paltor Assessorament: Gerard Bidegain Coreografia: Bernat Martínez Assessorament musical: Serafí Casanovas i Antoni Puig Escenografia i imatge: Rafa Haro Equip tècnic: Carles Reynés, Francesc Ripoll i Pol Sánchez Vídeo i projeccions: Gerard Sancho Tipografia: Ruben Alcolea Fotografia: Vanesa Hermosilla @vanesahermosilla_ Vestuari i Atrezzo: Bego Alzola, Mònica Mercader, Anna Prats, Àngels Vidal. Coordinació: Carme Sánchez, Feli Noguero i Mercè Vallverdú. Producció: Tramateatre Col·labora: Patronat Parroquial. Agraïments: Isabel Castells, Montserrat Parera, Xavier Mas, Anna Ramon, Quim Marin, Josep Colomer, Jordi Navarro, Joan Vendrell, Manoli Noguero, Eva Ros. ____________________

La directora de l'espectacle, Carme Paltor, explica que l'obra permet que a l'escenari, i durant els assajos, només hi hagi cinc actors com a màxim, això ha facilitat poder dur a terme aquest projecte i posar-lo en escena.

8 visualizaciones0 comentarios
bottom of page