BENVINGUTS A

TRAMATEATRE

 

Encara que les circumstàncies ens obliguen a quedar-nos a casa, les ganes de tornar a compartir teatre amb vosaltres ens mantenen actius. Estem preparant la nova temporada, per quan sigui i com sigui! Esperem veure'ns ben aviat!!

Estrips

CABRÉ | REYNÉS

Amb NÚRIA SÀEZ I QUERALT SÀEZ

TEATRET | ESPARREGUERA

ABRIL.2021

Pròxima temporada
NO PARLIS AMB ESTRANYS

Estrena 26.FEB.2021

Una obra de Helena Tornero, dirigida per Carme Paltor i interpretada per 15 actors. «De vegades resulta que quan parlem del nostre passat més recent ens adonem que, en realitat, estem parlant del nostre present. De coses que ens estan passant ara mateix. De ferides que encara estan obertes, d’històries que encara estan per tancar.»

Estrena ABRIL 2021

Estrips és ple de suggeriments, de possibilitats, de matisos. Jo he subratllat els que m'han semblat més interessants: el joc del teatre dins del teatre, la fascinació per l'alquímia que es produeix dins de l'actor quan incorpora un personatge…

ESTRIPS
Altres propostes

ABRIL 21,
TEATRET

Peparant temporada

L'equip de TRAMATEATRE, estem programant difrents espectacles que us podrem anunciar en breu. Per altra banda, una vegada tancat el Festival Lola els organitzadors ja hem obert la convocatòria per al 2021 i ja comencen a apareixer produccions interessants.

cain.jpg

CONTACTA AMB NOSALTRES

TRAMATEATRE - TEATRET 

Av. Francesc Macià, 66 08292 Esparreguera (BCN)

+34 618 313 899

HORARIS

Divendres 20:00
Dissabte 20:00​
Diumenge 18:00

  • Gris Facebook Icono
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2020 TRAMATEATRE. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now