top of page

Estarem a punt, quan obrin les portes!

Actualizado: 30 ene 2021

Tenim moltíssimes ganes de tornar a compartir estones amb vosaltres, fent teatre, divertin-nos, comentant-lo… Veure-us en la foscor, entre la penombra que crea el fet de tenir uns focus directament a la cara, trobar-nos amb els vostres ulls atents a tot el que passa, sentir els vostres riures, la vostra respiració entre els silencis, notar la vostra emoció… avui ho enyorem més que mai. Però hi tornarem, ben aviat!


Preparant teatre telemàticament )

Doncs sí, la situació ens obliga a preparar i fins i tot assajar, millor dit fer treball de taula, com s'acostuma a dir en el teatre de les sessions prèvies a aixecar l'obra. Per una banda el CarlesReynés posant en marxa «Homes i ratolins», per l'altra Gerard Bidegain debatent sobre «Persèfone». Els de la «Caputxeta», el Gerard Sancho i la Carme Paltor, vetllant

perquè els joves actors estudiïn el text per quan obrin portes estiguin tots a punt. Finalment la dotzena d'actors de «No parlis amb estranys» estan estudiant paper.

Això serà aviat, esperem!


Estem preparant amb molta il·lusió quatre produccions: «Homes i ratolins», «Caputxeta-guitar.3», «Persèfone» i «No parlis amb estranys»

5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page