«Territori pingüí» IN_LOLA 2021

Recuperem l'IN_LOLA. Des del 2013, moment en què per problemes econòmics vàrem haver de fer un festival de resistència, no havíem pogut fer el que anomenem l'IN_LOLA, un projecte que acull joves en formació en qualsevol disciplina escènica (música, teatre, dansa, imatge...).

«Territori pingüí» IN_LOLA 2021

Aquest any teníem ganes de recuperar aquest espai que permet a les joves companyies la producció del seu espectacle i la col·laboració també amb músics, escenògrafs, modistes, tècnics de veu i llums, fotògrafs.
Presentarem la cia Pingus, nascuda de l'espectacle que estan muntant «Territori pingüí». Pingus està format per Laia Gotsens, Marc Carcasona, Eric Rangel i Esteve Roig. Amb la col·laboració de Gerard Moliner, com a compositor de la música, Rafa Haro a l'escenografia, David Maeso al vestuari, Neus Pifarré al so, a la fotografia Marc Felez i l'equip tècnic de La Passió Marc Marín i Nil Delgado. I la col·laboració molt especial del jove Jacob Lozano. El Marc i l'Eric han assumit també la direcció de l'espectacle.
El Festival LOLA pretén donar suport a joves en formació perquè puguin desenvolupar i practicar en aquelles disciplines per a les quals s'estan formant.
L'espectacle servirà per presentar el Festival LOLA, els dies 11 i 12 de setembre de 2021, a la Sala Petita de La Passió d'Esparreguera